یک پروفیل غالباً U شکل به ضخامت 1تا 4 میلیمتر استت که ابعاد آن متناسب با فضای داخل پروفیل UPVC بوده و تقویت مضاعف پروفیلها را سبب گشته و این امکان را میسر میسازد تا نصب یراق الات و پیچ کردن آنها در داخل پروفیلهای فلزی میسر گردد و دوام و کارایی یراق الات را حفظ نماید. این پروفیل باید به صورت سرتاسری در داخل پروفیل UPVC قرار گیرد. هرچه فشارهای وارده به پنجره بیشتر باشد و سطح پنجره بزرگتر باشد، ضخامت پروفیل گالوانیزه نیز افزایش می یابد ولی ضخامت معمول 5/1 میلیمتر است. پروفیلهای تقویتی باید به منظور مقاومت در مقابل خوردگی پوشش مناسب داشته باشند. به طور کلی میتوان گفت که استفاده از پروفیل تقویتی فلزی در داخل مقاطع UPVC به دلایل زیر مورد نیاز است:
انواع متداولتر پروفیلهای ایران، آلمان، ترک و چین موجود در بازار به شرح زیر است:
ایران: آریا، بوتیا، ویستابست، همارشتن، هافمن
ترک: وینتک (Win tech) ،وینسا (Winsa)
آلمان: ولکا
لاستیک درزبند EPDM
مخفف کلمات Ethylene Propylene Diene Monomer Rubber میباشد که نوعی لاستیک ترکیبی بوده و همه خواص لاستیک طبیعی را دارد و میتواند به مقدار زیادی، کش بیاید و دوباره به حالت طبیعی خودش برگردد بدون اینکه هیچگونه تغییر شکل دائمی پیدا کند. این نوع لاستیکها برای طیف وسیعی از کارها مورد استفاده قرار میگیرند و نسبت به لاستیکهای مصنوعی مزیتهای زیادی دارند به خصوص در جاهایی که نیاز به بهبود کیفیت لاستیک وجود دارد. کیفیت این نوع لاستیکها باعث میشود که استفاده فراوانی برای کارهای روزمره داشته باشند از جمله این خواص:
از ورق های EPDM میتوان به عنوان عایق رطوبتی بام استفاده کرد. از دیگر کاربردهای آن ساخت تابلوهای خورشیدی نصب شده روی پشت بام و استفاده به عنوان کدپوش ضد لغزش برای سطوح است. مهمترین کاربردهای آن در درزگیرها و نوارهای عایقبندی درب و پنجره و درزگیر خودرو و لوازم خانگی مثل یخچال و فریزر است.
برای اطلاع از قیمت در و پنجره با بخش فروش تبریز تماس حاصل فرمایید.