بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با پنجره دوجداره

بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با پنجره دوجداره

بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با پنجره دوجداره 

بهینه سازی مصرف انرژی

مباحث انرژی مصرفی در ساختمانها و کیفیت هوای داخل آنها به منزله ی جدیدترین موضوعات تحت بررسی در بخش تحقیقاتی ساختمان و محیط زیست است. امروزه محیط زیست، صرفه جویی در مصرف انرژیهای فسیلی و توسعه ی پایدار به مباحث بسیار مهم و رایج در سطح بین الملی تبدیل شده است. باتوجه به تاثیر قابل توجه پنجره ها در میزان مصرف انرژی در ساختمان، لازم است راهکارهایی را که می تواند باعث کاهش مصرف انرژی از طریق پنجره ها گردد مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه انتقال حرارت توسط تشعشع، جابجایی و هدایت برای پنجره های معمولی با شیشه های تک لایه و پنجره های دوجداره مورد بررسی قرار گرفته و تاثیر میزان صرفه جویی در منابع انرژی (گاز، نفت، نفت سفید و….). با استفاده از جایگزینی پنجره های دوجداره به جای تک جداره محاسبه گردیده است. پنجره یکی از عوامل مهم در تولید بار سرمایشی و گرمایشی یک ساختمان می باشد. به منظور کاهش اتلافات حرارتی ساختمانها میتوان از پنجره های دو جداره استفاده نمود. انرژی انتقالی توسط پنجره از نوع انتقال هدایتی، تشعشعی و وزشی و نفوذ هوای خارج میباشد. روشهای جدید ساخت پنجره از اتلاف انرژی بی مورد ساختمان جلوگیری مینماید. استفاده از پنجره دوجداره مرغوب در صرفه جویی سوخت مصرفی موثر است و باعث صرفه جویی در مصرف وسایل گرمایشی نیز میشود.

بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با پنجره دوجداره

صرفه جویی در مصرف انرژی یکی از چالش های مهم جهان امروز است.با افزایش روز افزون بهای انرژی در سطح جهان و آلودگیهای ناشی از مصرف بی حد انواع سوختهای فسیلی که امروزه به عنوان یک خطر جدی محیط زیست محسوب میشود نیاز به بهینه سازی مصرف انرژی احساس می شود. از سوی دیگر سهم بخش ساختمان در مصرف انرژی کشورها قابل توجه است، و به همین دلیل، در چند دهه اخیر، در اکثر کشورهای صنعتی، اقدامات اساسی در زمینه اصلاح الگوی مصرف، با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله تدوین مقررات و ضوابط، صورت گرفته است. مصرف انرژی در بخش ساختمان، بخش بزرگی از مصرف انرژی را شامل میشود. یکی از راههای صرفه جویی آن عایقکاری صحیح و استفاده از شیشه های مناسب است. تجربه کشورهای صنعتی به روشنی لازمه تدوین ضوابط و مقررات منطبق با شرایط موجود در هر کشور را آشکار میسازد. در همین راستا، در سال ، 1331 اولین ویرایش مبحث 11 مقررات ملی ساختمان، تحت عنوان صرفه جویی در مصرف انرژی تدوین گردید که بخش اعظم آن ضوابط طراحی عایق کاری حرارتی پوسته خارجی ساختمان بود. با توجه به بالا بودن سهم قابل توجه مصرف نهایی انرژی در بخش خانگی در ایران، محاسبه دقیق بارهای حرارتی و برودتی یك ساختمان از طریق پنجره ها و تجزیه و تحلیل بارها و تلاش در جهت کاهش اتلاف انرژی از طریق آن از جمله راه های موثر در کاهش مصرف انرژی سیستمهای گرمایش و سرمایش ساختمانها می باشد.

برای اطلاع از قیمت در و پنجره با بخش فروش تبریز تماس حاصل فرمایید.

نویسنده
نویسنده
حبیب ایرانی نویسنده مقالات سایت گروه صنعتی خجسته (پنجره تبریز )| طراح و مجری انواع درب و پنجره آلومینیومی دوجداره یو پی وی سی upvc ترمال بریک - نانترمال - وین تک در تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *